Experimentul “XP cu IE6”

Din motive tehnice care tin de reteaua minune a companiei nu mai pot sa-mi folosesc Mac-ul pt chestii legate de net. Nimic grav si ca sa reusesc sa raman in contact cu lumea inconjuratoare, colegii mi-au cadorisit un laptop de ocazie (Un HP cu Celeron M care are cel putin 9 ani si un razboi mondial la activ. Lasand gluma la o parte, e cam aiurea sa te misti cu un computer care are procesor de 1,7 GHz si 512MB RAM)…

Toate bune si frumoase pina cind l-am deschis prima data. Jucaria are Windows XP cu SP2 si doar Internet Explorer 6. Dupa ce mi-am revenit, am incercat sa trec peste socul tineretii mele venite brusc sub forma unui browser mort pe care nici Twitter nu il cunoaste si am instalat rapid Chrome. Un Sync cu contul meu de Google si toate bookmark-urile, extensiile si alte chestii personale si-au facut aparitia.

Sper ca solutia pentru problemele de retea sa apara cit mai repede sa ma intorc la Mac. Pina atunci voi trai cu ajutorul lui Chrome.

Acum pentru ce trebuie sa-mi mai fac griji? Un antivirus are cineva?

Norocul meu este ca am vo 30 de podcasturi de vazut/ascultat si cel putin 350 articole in Instapaper pe iPad. Asa ca o sa imi fac de lucru in offline.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*