Canon prezinta uscatorul de par care face poze

Hey, ne punem noi cu designul viitorului? Canon sustine ca jucaria asta e camera generatiei urmatoare: face poze, stie sa faca focus si sa iti aleaga cea mai buna poza din miile pe care le face de fiecare data.

Camera nu functioneaza ca una foto normala. Canon crede ca in viitor nu vom mai face poze ci vom filma in High Definition si camera va stii sa aleaga cea mai buna poza de pe banda atunci cind vrem o poza.

Jucaria este un concept prezentat la o expozitie din China. Bine, bine, dar parul il usuca?

poza via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Salut . Adrian am o mica problema , am un iPhone 3GS factory unlock , si am facut update la 4.0 fara nici o problema , cand fac restore la backup ( contacte , mesaje , notite , etc ) , imi dispare utilities , adica cel care ma lasa sa le organizez in foldere aplicatiile.Nu dau de nici o culoare de ea . e disparuta total de pe telefon.

  2. @Sabin: 4.0 te lasa sa organizezi tu aplicatiile in foldere fara sa folosesti un alt program. trebuie doar sa tragi o icoana peste alta si creezi un folder.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*