noul manual pentru iPhone 2.2

odata cu noul firmware, apple a scos si un manual nou. functiile noi sunt descrise ma bine. su stiu daca sunt si alte update-uri, dar nu strica sa-l ai in casa computer.

ca sa nu mai zic ca asta e primul lucru pe care rebuie sa-l citesti atunci cind iti iei iPhone. asta ca sa nu vii cu intrebari aiurea la pagina de Suport Tehnic pentru iPhone

manualul pentru iPhone 2.2, in format PDF este AICI

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. deci mi-am cumparat ifone de la orange si nu merge bleutooth-ul gaseste telefonul dar nu se transfera nimic iar cand il bag in calculator apare driverul dar nu pot pune nimic pe el…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*