iPad – in magazine pe 3 aprilie

Apple a anuntat, in sfarsit, data oficiala de lansare pentru iPad. Nu numai e ca mai tarziu decit credeam, dar si lansarile se fac numai in USA, urmata la citeva saptamani de doar 9 tari. Romania nu e pe lista initiala. Dar cum device-ul nu va fi blocat in retea, oricind poate sa-l cumpere din US inca din prima zi.

Clientii interesati pot sa faca o pre-comanda incepind cu 12 martie. Si asta doar pentru ambele modele: wifi sau 3G. Clientii americani pot alege sa li se livreze iPad-ul acasa sau sa-l ridice dintr-un magazin Apple pe 3 aprilie. Varianta 3G va fi disponibila spre sfarsitul lunii aprilie in toata lumea.

Lista initiala de lansare cuprinde: Australia, Canada, Franta, Germania, Italia, Spania, Elvetia si Marea Britanie. Cu toate acestea nu avem inca o data exacta. Eu zic sa iti rezervi un bilet ieftin de avion pentru Italia dupa 24 aprilie.

In varianta wifi, pretul unui iPad este de 499 dolari (16GB), 599 $ (32GB) sau 699$ (64GB).

In varianta 3G + WiFi, un iPad va costa 629 dolari (16GB), 729 $ (32GB) si 829$ (64GB).

Acestea sunt preturi valabile in Statele unite si la ele se adauga taxele (in general 7% in USA) si pretul accesoriilor optionale precum Husa, dock-ul cu tastatura sau cititorul de card.

Nu am luat inca o decizie finala, dar probabil ca voi cumpara modelul de 16GB – WiFi. Am sa-l testez pe perioada concediului (o luna jumatate) dupa care ma hotarasc daca merita sa trec la o capacitate mai mare sau la 3G.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Daca il testezi tu in concediu, atunci poate ne uitam si noi putin la el la un iphone meeting:))

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*