iPad – in magazine pe 3 aprilie

Apple a anuntat, in sfarsit, data oficiala de lansare pentru iPad. Nu numai e ca mai tarziu decit credeam, dar si lansarile se fac numai in USA, urmata la citeva saptamani de doar 9 tari. Romania nu e pe lista initiala. Dar cum device-ul nu va fi blocat in retea, oricind poate sa-l cumpere din US inca din prima zi.

Clientii interesati pot sa faca o pre-comanda incepind cu 12 martie. Si asta doar pentru ambele modele: wifi sau 3G. Clientii americani pot alege sa li se livreze iPad-ul acasa sau sa-l ridice dintr-un magazin Apple pe 3 aprilie. Varianta 3G va fi disponibila spre sfarsitul lunii aprilie in toata lumea.

Lista initiala de lansare cuprinde: Australia, Canada, Franta, Germania, Italia, Spania, Elvetia si Marea Britanie. Cu toate acestea nu avem inca o data exacta. Eu zic sa iti rezervi un bilet ieftin de avion pentru Italia dupa 24 aprilie.

In varianta wifi, pretul unui iPad este de 499 dolari (16GB), 599 $ (32GB) sau 699$ (64GB).

In varianta 3G + WiFi, un iPad va costa 629 dolari (16GB), 729 $ (32GB) si 829$ (64GB).

Acestea sunt preturi valabile in Statele unite si la ele se adauga taxele (in general 7% in USA) si pretul accesoriilor optionale precum Husa, dock-ul cu tastatura sau cititorul de card.

Nu am luat inca o decizie finala, dar probabil ca voi cumpara modelul de 16GB – WiFi. Am sa-l testez pe perioada concediului (o luna jumatate) dupa care ma hotarasc daca merita sa trec la o capacitate mai mare sau la 3G.

2 Comments

  1. Daca il testezi tu in concediu, atunci poate ne uitam si noi putin la el la un iphone meeting:))

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*