blogul de discutii al lui iliescu

de cind si-a deschis blog, ion iliescu nu a scris foarte mult. mai nou nu prea mai face altceva decit sa posteze raspunsuri la comentarii.

sa-l transforme in forum si el sa fie adminu… ca e mai buna interfata.

discutiile sunt asa de aprinse ca oamenii ajung de pe google pe boio.ro la postul despre blogul lui ion iliescu si il mai iau pe tovaras la intrebari si aici…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*