bug report in gmail

gmail  pare sa fie un copil ascultator.  pentru ca la sfarsitul anului trecut au aparut mai multe probleme sau  brese de securitate (rezolvate intre timp), baietii de la google au pus un nou buton in gmail.  jucaria nu face altceva decit sa te trimita catre o pagina  unde poti sa raportezi problema (bug-ul). gmail help zice:

Thanks for reporting a bug. This form is to make sure that Gmail knows about technical issues, and we regret that we cannot respond to every message we receive. Please keep in mind that a solution to your problem may already be available in our troubleshooting guide. For other issues, we recommend that you visit our Help Center, which contains answers to most frequently asked questions

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*