gmail theater pt to(n)ti

gmail si-a deschis canal pe you tube. sub titlul de "gmail theater" poti gasi niste filmuletze funny despre cum si de ce e bun gmail. partea mijto e ca sunt prezentate de niste "papusi" confectionate din consumabile de birou. 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Lamureste-ma si pe mine. Tu lucrezi la google? Sau ti-ai dori? Nu de alta, dar 4 din 5 posturi sunt despre ce a mai facut google, ce inovatie a mai scos pe piata. Si eu le folosesc serviciile, dar nu vad de ce atata lauda de zealot.

  2. nu lucrez la google si nici nu mi-am propus sa lucrez acolo. si din cele zeci de posturi nu chiar 4 din 5 sunt despre google. explicatia e simpla. sunt un fan al produselor lor si pe linga asta imi place sa bloggez despre noile tehnologii sau jucarii. asa ca daca mie imi place sa scriu (si sa dau info inaintea altora) si cititorii mei apreciaza informatiile e o chestie recirproc avantajoasa…

  3. o porcarie….nu am vazut nimik comic !…s-ar fi putut promova intr-un mod mai original nu prostesc.pacat….de aia yahoo mail ramane numero uno !

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*