Breaking News: Google Maps update pentru Romania

update: sunt tras de maneca: Google a updatat doar imaginile din orasul Constanta. Sa inteleg ca postul meu legat de Hartile vechi din Constanta, de acu o luna chiar a avut succes la … nivel inalt?

In urma cu doar o luna, Google Maps era la pamant cu hartile pentru tara noastra. Atunci, Bing conducea detasat la capitolul imagini luate din satelit.

Uite ca Google au reusit sa depaseasca momentul si au relansat Hartile Romanesti. Imaginile par sa fie luate chiar in primavara asta, au rezolutie mai mare si par mai bine facute in marile orase.

Pozele spun totul. Imaginea de sus este de pe noul Google Maps, iar cea de jos e o comparatie intre marii provideri facuta pe 22 iunie. E vorba despre un Mall oarecare din Constanta.

Si bonus: acum chiar poti sa vezi Imagini din satelit cu Brasovul – orasul care a fost invaluit intr-un val de ceata pentru ani intregi.

Ai gasit lucruri noi pe Google Maps, in localitatea ta? Lasa-le in comentarii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

3 Comments

  1. ACUM LE-A INNOIT DIN NOU. iMAGINILE DIN CONSTANTA AU DATA DE 29 MAI 2009 DE EXEMPLU.

1 Trackback / Pingback

  1. Hai sa ne cunoasteam « tabuuri inlaturate de-o masca…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*