politica prostului gust

cred ca ma apuc sa fac serial cu spam-urile de campanie. o sa le vezi aici pe cele mai penibile si pe toti ametitii care vor sa candideze si nu isi dau seama cit de ridicoli sunt ei, ideile lor sau felul in care le exprima…

astazi: gaf deac ioan. cum? nu ai auzit de el? e candidatu sprijinit de partidu lu becali. imi scapa numele fermei de oi…

[…] Voi spulbera, ca primar, tot ce este rau, murdar, neeficient.

De ce eu primar?

Sunt pregatit profesional […]

zice nenea.

stiu ca si reclama rea e reclama, dar e pacat sa nu ne amuzam…

sa mai zic ca gaf deac are site mijto, dar blogu e de 2 lei?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*