boio.ro – TECH Review romanesc

am fost intrebat de multe ori cum de un blog care e TECH da’ rau nu scrie mai mult despre gadgeturi si despre toate jucariile noi care apar zi de zi.

disclaimer: rindurile de mai jos nu sunt o scuza ci o pledoarie pentru blogging romanesc de calitate.

raspunsul vine firesc si atunci cind citesti boio.ro in fiecare zi iti dai seama de ce ar fi o prostie sa copy/paste-uiesc aici sau sa traduc miile de articolele care se incadreaza in tematica asta. informatii noi apar in fiecare zi si sunt convins ca google s-ar bucura sa dea de noutati cu galeata in limba romana.

felul in care scriu pe boio.ro este insa un obicei de pe vremea cind lucram in presa: informatie in premiera sau exclusivitate, insight-uri foarte personale dublate de comentarii pertinente si mai ales chestii care te ajuta in fiecare zi.

acum ajutorul asta poate insemna Suport tehnic pentru iPhone sau informatii noi care iti ofera o imagine de ansamblu sau care explica stirea. pina la urma nu vrei sa stii neaparat ca a aparut ceva nou ci la ce mod de afecteaza pe tine informatia respectiva.

Blogosfera romaneasca nu are un astfel de blog. Stiu ca au aparut copii, dar ele fie nu sunt updatate regulat, fie nu fac altceva decit sa iti copieze informatia de prin alte locuri si sa ti-o serveasca.

boio.ro este Tech blogging de calitate.

daca iti place boio.ro poti sa te abonezi la FEED

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Inteleg ce zici de copy/paste, si de traducerile din alta limba. Aceia nu ii consider bloggeri. ei incearca sa faca bani din “blog”.
    Si eu incerc o nisa. Incerc sa fac un review bazat pe experienta personala cu respectivul review, parerea celorlalti (prieteni, persoane de pe www), si mai ales parerea mea despre produs, linie de produse, etc.
    Eu cred ca cu cat esti mai pertinent intr-un review, cu atat mai bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*