back in business

un upgrade de wordpress mai simplu si in acelasi timp cu mai mari batai de cap nu am avut pina acum.

am tot aminat momentul in care sa trec la wordpress 2.5.1 pt ca nu reuseam sa am acces la server ca sa fac un back-up klumea. noaptea trecuta mi-a iesit in sfarsit asa ca m-am apucat de treaba.

evident ca aproape de final conexiunea la net mi-a cazut asa ca am ramas fara jumatate din single page si toate comentarile disparusera.

btw, un sfat de admin amator: fara folderul cu wp-includes nu prea merge blogu… : ) eu mi-am dat seama dupa o ora ca… uitasem sa-l copiez in root.

ce imi place cel mai mult la wordpress 2.5 este posibilitatea de a face update la plug-ins direct din pagina lor. asta, combinata cu plug-inul de automatic update e solutia ideala pt bloggerul  care vrea sa-si consume energia in scris, nu in surubarit la blog…

si in inca un mic sfat, atunci cind filezilla si total commander esueaza sa se conecteze la ftp-ul tau, ia cu incredere un Core FTP. pe mine m-a ajutat cind imi ardea buza mai mult…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*