metroul anti-social

de ce sa te bati pe scaune, sa asculti cersetorii sau sa fii deranjat de mirosul altora. un model de transport in comun aflat in faza de concept vrea sa te ajute sa eviti toate cele de mai sus si mai ales sa devii anti-social.

mda, iti ofera tratament personalizat si intimitate. uneori chiar prea multa. designerul s-a gandit totusi si la familii asa ca untimul compartiment al jucariei va avea 4 locuri.

apasa pe poza pentru mai multe imagini si detalii

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*