cum sa comentezi pentru a castiga

campania “TU alegi CADOUL” e in plina desfasurare.

ca sa lamurim niste aspecte legate de comentatorii cei mai activi am instalat un plug-in care afiseaza top commenters.

pt ca plug-in-ul nu stie sa reseteze nr, vom considera cifrele actuale egale cu zero. asa toti cei care participa in concurs au sanse egale.

pt ca sa intri in concurs cu sanse cit mai mari trebuie sa postezi de fiecare data cu acelasi nume. evident, ca eu nu pot sa castig premiile asa ca numele meu nu conteaza in lista aia.

si nu uita sa te abonezi la feed. e gratis!

TU ce CADOU vrei?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Zic eu ca m-am abonat. Sunt copil in materie de blog asa ca nu stiu ce sanse am, dar macar am ambitia sa concurez :D.

    Ziceai ca merge si cu reclama pe alte site-uri. Asta oricum venea de la sine, fiindca meriti.

1 Trackback / Pingback

  1. boio.ro - "TU alegi CADOUL" | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*