le-am luat-o inainte

la constanta cel putin, rds iti venea odata in casa cu niste modemuri de cablu mari, de plastic acum a inceput sa renunte la ele.

il citeam pe paul si am observat ca verizon aduce jucariile alea iar la moda. de data asta in state. uite ca le-am luat-o inainte.

mi-e insa prea rusine sa zic ce viteza are netul pe jucariile verizon. 30 Mb/s la d-load si 15 la upload iti spune ceva?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*