boio.ro – blog optimizat pt iPhone & iPod Touch

daca citesti bloguri la greu pe iPhone sau iPod Touch sau doar ajungi din cind in cind pe ele ca sa obtii anumite info, vei avea o surpriza placuta cind intri pe boio.ro.

nu vei mai gasi tema de aici, de pe site ci una special croita pt iPhone. tema in cauza e optimizata si nu apare decit pe iPhone. intr-un browser normal, pe pc-ul tau vei vedea acelasi blog (bun) pe care il stii.

nu vei mai gasi side-bar-ul si alte briz-briz-uri dar posturile vor fi clare, cu toate butoanele necesare.

navigare placuta!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Google te iubeste, ai scris foarte multe mesaje despre iPhone si de aceea esti printre primele siteuri afisate, felicitari:)

  2. d-aia incerc sa scriu corect de fiecare data. pt ca omu care ajunge aici de pe google sa primasca info exacte.
    si am sute de oameni pe zi care vin aici de pe google.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*