idee: un post pe an

ma intrebam zilele trecute ce se mai intampla cu proiectul “casula timpului” si de ce nu mai avem in blogosfera idei de genu asta. de ce un “birou de blogger” nu mai apare si de ce oamenii nu mai sunt “uniti” in idei si incep sa se faca diferente?

blogosfera a ajuns sa fie impartita in retele, intre vechi si nou, intre aia cu reclame si aia fara, intre cei care injura si cei care sunt injurati. dar asta e o cu totul alta discutie.

carmen mi-a raspuns indirect la povestea cu proiectul capsulei.

de aici am venit cu o alta idee. poti sa o numesti leapsa sau doar o idee de blog nou: cum ar fi sa punem fiecare un articol pe blog. acum la sfarsit de an, de ex.

sa fie ceva gen povestea aia cu individu care isi facea o poza pe zi timp de 6 ani.

noi putem sa punem un articol pe an. :P sa vedem cum crestem in …idei.

articolul poate sa fie pe o tema anume (de ex ce iti doresti/ce vrei sa faci in urmatorul an)…

e doar o idee…

te bagi?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*