[boio video report]

nush citi au observat, dar in coloana din dreapta, aia cu categoriile apare de azi una noua: video report.

mai pe lung povestea se cheama [boio video report] si va contine de acum filmuletze de diferite marimi si naturi, dar toate facute de mine sau cu mine.

mi s-a reprosat ca nu scriu/arat/vorbesc mai mult pe blog despre locurile pe care le vizitez. fie ca e vorba de state sau de altele.

tin sa precizez ca prefer sa pastrez calitatea filmelor la o rezolutie mai mica din 2 motive:

1. conteaza mesaju si continutu filmului

2. nu am net bun mereu si prefer sa uploadez repede filmul ca sa se bucure cititoru de el atunci cind e cazu…

(daca te intereseaza sa vezi clipurile la calitate DV ne conversam pe privat si iti dau detaliile) 

 daca ai sugestii/reclmatii da-mi un mail aici, sau comenteaza postu asta.

asta e primul video report. 

update: btw, asta nu e vlog (video blog). diferenta dintre mine si un zoso, Vis Urit, sau un arhi  ar fi in primu rind legata de faptu ca [boio video report] vine cu filme editate nu cu un om care sta in fata camerei pt citeva minute in acelasi cadru. iar clipurile sunt facute sub forma de mini-stiri TV. 

nu zic ca "operele" celorlalti nu ar fi bune ci doar subliniez diferenta dintre cele doua … genuri. asta ca sa inteleaga si … cine trebuie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. hollywood trip - boio video report | adrian boioglu - tot mai sus

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*