Hollywood Sign

Atunci cind ajungi in Los Angeles trebuie sa vezi de aproape Hollywood Sign – celebrul simbol al industriei filmului american. Si cum pe dealul cu literele in cauza nu poti sa ajungi, un GPS si citeva informatii de la localnici te pot duce in cel mai apropiat punct.

Am condus citeva mile pe serpentine si stradute inguste pentru a ajunge in locul in care am filmat clipul de mai jos.

Ai fost deja acolo? Lasa doua vorbe mai jos.

Apropo, cu ocazia asta am testat si capacitatile de import, editare si export ale lui iMovie ’11. Mi se pare ca se misca mult mai repede decit versiunea ’09 si temele sau trailerele iti fac viata mai usoara. Poti chiar sa exporti direct pe YouTube, Vimeo, Facebook sau altele fara sa ai nevoie de browser. Imi pare rau ca nu am atita timp de cit as avea nevoie ca sa va ofer toate clipurile filmate pe unde am umblat. Si am o gramada.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*