Concurs: boio.ro e o loterie

… asta cind nu e (probabil) cel mai citit blog despre produsele Apple si tehnologie, in general, din Romania…

Si daca nu era de ajuns, boio.ro te ajuta sa ajungi milionar. primul pas consta in oferirea a doua coduri pentru roLoto – aplicatia romaneasca pentru iPhone care iti dezvaluie secretele Loteriei Romane.

regulile sunt simple:

– cine ghiceste numarul total de comentarii de pe boio.ro la momentul asta (o sa fac un screenshot) ia un cod,

– cine lasa aici cel mai interesant si bun raspuns la intrebarea “De ce merit eu sa castig un cod la roLoto” il ia pe al doilea.

concursul se incheie pe 10 ianuarie. daca nu ghiceste nimeni numarul exact, castiga cel mai apropiat numar mai mic decit cel real. Nu ai voie sa postezi mai mult de 3 ori.

apropo, cind ajungi milionar, sper ca vei sponsoriza si boio.ro :)

update: concursul a luat sfarsit. Castigatorii sunt Narcis si Horace.

Chiar sunt curios cum a aflat Narcis raspunsul corect. Chiar le-ai numarat? Daca da, atunci iti meriti premiul!

si dovada:

Apropo, numarul comentariilor a crescut cu 400 in doar doua saptamani. ne miscam bine…

20 Comments

  1. Merit sa primesc si al doilea cod (primul e ca si luat!) pentru a-l da si lu’ fi-miu peste 3 ani când o sa-i cumpăr iPhone ( cred ca trebuie sa mai astept 3 ani pentru ca acum are doar 2 si cred ca e ceva cam mic sa înÅ£eleagă iphon-ul–e la vârsta HTC-urilor)

  2. 23430 iar cu al meu 23431 pana azi 29.12.2009 ora 15.25!
    Credeam ca sunt singurul nebun care numara ! Sa vedem cine e mai aproape ! :-)

    La multi ani si Sarbatori Fericite tuturor !

  3. Pai eu trebuie sa castig la loto , pt k trebuie , este absolut neaparat sa castig banii de la loto , ii am deja planificati dar ei intarzie sa apara . Si in al doilea rand as vrea sa invat si eu secretele unui joc pe kre il consider de ceva vreme ‘aranjat’ !!!

  4. Aaa … si trebuie sa castig la loto pt. ca altfel nu am sanse sa plec in State si sa il cunosc pe Steve Jobs … si sa ii fac cadou un produs Apple cu semnatura mea … asa … de milionar in Euro :P

  5. Eu trebuie sa castig la loto caci am plan de viitor, sa-mi iau ce n-am avut vreodata: chiloti, sosete si tractor. Numarul este 583.489 evident bagat la nimereala

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*