Tutorial: boio.ro carrier Logo pentru iPhone

Vrei sa-ti personalizezi si mai mult iPhone-ul cu tech-blogul tau preferat? Ai nevoie de un iPhone Jailbreakuit si citiva pasi usor de realizat.

Disclaimer: nu am testat pasii pentru ca nu am Jailbreak la iPhone, asa ca ma bazez pe Mihai Alexandru Manescu – cititorul fidel al boio.ro care a creat pasii pentru tine.

Pasul 1: Mergi pe www.i-funbox.com si descarca aplicatia iFunbox pentru Windows. Varianta pentru Mac este pe ifunboxmac.com.

Pasul 2: Deschizi Cydia pe iPhone si adaugi sursa http://apt.modmyi.com/

Pasul 3: Cauti Tweak-ul Zeppelin si il instalezi.

Pasul 4: Descarca folderul “boio” de AICI, apoi copiaza-l in iFunbox.

Pasul 5: Mergi pe iDevice in Zeppelin, la Settings, bifezi “enable” si selectezi “boio” din lista. Nu te speria daca Pack-urile facute de Mihai nu arata OK, la final va fi asa cum trebuie.

Apoi apasa “Apply & respring”

Acesta este doar un exemplu. Cine vrea, gaseste pe net o gramada de carrier logo-uri sau poate sa-si faca propriile jucarii de pus pe telefon.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*