iPhone test la [boio video report]

iPhone este testat pentru prima data de un blogger roman.

vezi cum arata roBlogosfera (apar blogurile boio.ro, piticu.ro si zoso.ro) pe ecranul celei mai noi jucarii de la Apple, dar si cum arata meniul si functiile iPhone.

disclaimer: sorry pt calitatea filmuletzului. a fost facut cu aparatul foto pt ca altceva nu aveam la indemina. in plus nu a fost montat. e varianta bruta a testului de iPhone, facuta la primul contact cu jucaria.

aici e povestea testului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

3 Trackbacks / Pingbacks

  1. premiera la ei pe etaj… | adrian boioglu - tot mai sus
  2. boio.ro pe iPhone | adrian boioglu - tot mai sus
  3. Boioglu "iPhone man" - interviu | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*