secret santa

e un obicei tare raspindit in sua. mai ales in companii. angajatii fixeaza o suma de bani pe care fiecare o cheltuieste si apoi trag la sorti numele unui coleg caruia ii vor face cadou.

nimeni nu stie cine ii va face cadoul asa ca surpriza e cu ati mai … neplacua cind nu primesti ce vrei.

de aia, atunci cind trebuie sa fac un cadou, mai bine intreb omu in cauza ce vrea.

poate ca de aici a pornit si campania “TU alegi CADOUL” ;)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. Cel mai frumos obicei de Crăciun. Chestia cu cadoul secret este foarte ingenioasă. Te obligă aproape să îţi cunoşti mai bine colegii.

  2. Au avansat ÅŸi la noi, muncitorii necalificaÅ£i primesc excursii plătite de ÅŸefi, cadoru de Crăciun pentru familie ÅŸi restul, să numai vorbesc de cei calificaÅ£i …

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*