blogul lui sorin oprescu

daca nu ai blog… in psd ti se face cu forta? : )

sorin oprescu are blog. sau cel putin i-a fost facut si urmeaza sa-i fie dat in primire. bine ar fi sa inteleaga ca este bine sa-l accepte ca pe propiul copil si sa se joace de-a bloggeru. asta daca vrea imagine buna in campanie…

asta suna a sfat prietenesc din partea mai marilor bloggeri din partid (adrian si ion)

update: andaa imi sufla ca lui sorin oprescu i s-a propus fct de ministru al sanatatii. vezi… deja blogul da rezultate… ; )

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

20 Comments

 1. Draga Sorine,
  Daca citesti cumva aceste randuri tare as fi curios sa stiu ce cauti tu in cloaca asta. Un Coleg

 2. De 18 ani, reprezentanti ai fostei nomenclaturi deghizati in democrat i se tot straduiesc sa puna mana pe Primaria Capitalei. Si la aceste alegeri avem parte de un scenariu similar. Numai ca de aceasta data, piesa pusa in scena este aproape perfecta. Avem un candidat rebel, care a copiat partitura castigatoare din 2004 a lui Traian Basescu. Un personaj care se victimizeaza, care se bate cu pumnii in piept ca lupta impotriva unui „sistem ticalosit”. Un „baiat de cartier”, un om popular. Bineinteles, un profesionist in domeniul sau de activitate… Il cheama Sorin Oprescu. Numai ca, daca dai aparent ele de-o parte, incepi sa intreza resti profilul lui Ion Iliescu. Iar cei care nu se multumesc doar cu atat, vor descoperi sub fardul gros de pe obrazul lui Oprescu fata hada a Securitatii. Cine nu-l cunoaste pe Sorin Oprescu? Mai ales acum, dupa balciul mediatic care s-a iscat in jurul candidaturii sale… Dar, totusi, cat de bine il cunoastem pe „independentul” de astazi, Sorin Oprescu? In realitate, nu stim nimic, pentru ca doctorul a avut grija sa-si retuseze atent trecutul. CV-urile sunt laconice, la fel ca si declaratiile de avere. Iar Internetul, surprinzator, nu ofera indicii asupra trecutului lui Sorin Oprescu.

  Generalul Oprescu, un securist de nadejde

  Ca si alti lideri politici, Sorin Oprescu nu prea vorbeste nici de trecutul sau, nici de parinti. De ce, e simplu: revolutia din 1989 pune capat carierei tatalui sau, Mircea Oprescu. General de Securitate. Unul dintre sefii Serviciului D- Dezinformare, direct ie speciala in cadrul Departamentului Securitatii Statului din cadrul Ministerului de Interne comunist. Surse bine informate ne-au declarat faptul ca Mircea Oprescu, tatal actualului candidat- frauda Sorin Oprescu, a fost primit in Brigada Mobila, condusa de colonelul NKVD Alexandru Nicolski, in 1945. Mircea Oprescu avea la acea data 24 de ani. In 1951, deja locotenentcolonel, era incadrat in Serviciul Special de Informatii din cadrul Directiei Generale a Securitatii Statului. Avand origini sanatoase si protectie din est, Mircea Oprescu a contribuit activ, sub comanda lui Alexandru Draghici, la epurarea dusmanilor din interiorul partidului, supravietuind el insu si epurarilor din Securitate din perioada 1960-1965.

  Dosarele „CORBII”

  Facand un arc peste timp, sarim la evenimentele din decembrie 1989, care l-au adus in prim-plan, suspect de repede, pe fostul general ceausist Nicolae Militaru. Acesta fusese trecut la index de Ceausescu din momentul in care Securitatea dovedise, cu inregistrari audio si video, ca generalul comandant al Garnizoanei Bucuresti avea intalniri de taina cu Olga, „turista” de sorginte KGB, si cu atasatul militar al ambasadei URSS. Debarcarea lui Militaru a fost precedata si urmata de alte ca- teva spectaculoase treceri pe linie moarta din aparatul de partid si din Armata. Oamenii lui Pacepa, din Directia de Informat ii Externe, dar nu numai ei, ci intreg mecanismul Securitatii a inasprit masurile de filaj, printre „victime” figurand nume grele, precum Ion Iliescu, Vasile Patilinet, Virgil Trofin, generalii Ion Ionita si Stefan Kostyal. Generic, actiunile au fost inregistrate in dosarele „CORBII”, si dirijate de UM 0110. Pe langa capetele de afis, in colimatorul Securitatii au fost luati in lucru Virgil Magureanu, maiorul Gheorghe Carp, Cico Dumitrescu, Niculae Spiroiu, Vasile Ionel si altii, toti deveniti dupa decembie 1989 apropiati ai lui Ion Iliescu (moartea suspecta a colonelui Trosca, de la USLA, fiind dovedita ca a avut legatura directa cu faptul ca acesta lucrase activ la Dosarele „CORBII”).

  Dorin Oprescu, fratele candidatului-frauda, legat si el de fosti turnatori

  Dupa momentul Berevoie sti, cand o sumedenie de dosare de Securitate au fost plantate intr-o groapa si puse la dispozit ia presei, si alte numeroase dosare de urmarire au disparut ca prin farmec (mai mult ca sigur, in memoriile lui Virgil Magureanu, daca va apuca sa le scrie, vor fi devoalate misterele ciudatelor disparitii). Printre aceia exista nu putini apropiati ai lui Ion Iliescu, ale caror dosare fie ca au fost distruse, fie ca se afla bine puse la conservat. Un general de Securitate, despre care nu s-a prea facut vorbire pana acum, este si Mircea Oprescu, tatal lui Sorin Mircea Oprescu, actualul candidat-frauda la Prima ria Capitalei. Stransa legatura dintre Ion Iliescu si doctorul Oprescu, sprijinul pe care expre sedintele il ofera neconditionat demisionarului din PSD nas- te intrebari, cea mai banala fiind urmatoarea: De unde pana unde prietenia de nezdruncinat dintre cei doi?

  Raspunsul e simplu: Securitatea n-a murit!

  Si ca dovada ca familia Oprescu are o relatie speciala cu sistemul este de remarcat si cariera fratelui, Dorin Oprescu, fost director al OPSNAJ militar, adjunct al sefului Directiei Generale Medicale din MAI, Dan Mihai Marius, fost medic la Penitenciarul Miercurea Ciuc si apoi medic inspector la seviciul sanitar al fostei Directii Generale a Penitenciarelor. Omul a fugit efectiv la revolutie de la DGP si a fost incadrat de noii sefi din MAI la Directia Generala Medicala. De ce a fugit de la DGP? Pentru ca era turnatorul nr 1 al colegilor lui si nu numai la Direct ia de Contrainformatii Militare.

  Recomandat lui Ion Iliescu de KGB-istul Nicolae Militaru

  Reputatul chirurg Sorin Oprescu si-a construit cariera cu ajutorul nemijlocit al tatalui. De la care, se pare, a deprins chiar si obiceiurile specifice. Surse apropiate „parintelui” CNSAS, Constantin Ticu Dumitrescu, afirma ca „Sorescu” era una dintre sursele active ale Securitatii din Facultatea de Medicina Generala. Cu toate acestea, dosarul cu notele informative ale lui Sorin Oprescu referitoare la colegii de facultate nu este de ga- sit. Exista insa referiri in alte dosare… Care au fost insuficiente, cel putin asa s-a decis in urma unor negocieri politice, pentru a porni o cercetare mai serioasa pe aceasta pista. E clar insa ca personajul Sorin Oprescu a aparut in viata politica a Romaniei in anul 1990, recomandat lui Ion Iliescu de insusi generalul Militaru si „confirmat” ca persoana de incredere de Virgil Magureanu. Prima demnitate o capata in 1993, cand „tanara speranta” Sorin Oprescu ajunge consilier al ministrului Sanatatii, Iulian Mincu, celebru ministru ceausist care inventase programul de infometare al romanilor, botezat pompos „Program de alimenta- tie stiintific”.

  Mitul profesionistului

  Pe langa amabilitatea exagerata pe care o obtineai automat, inainte de 1989, cand te recomandai ca fiu al unui grangur din Securitate, cariera lui Sorin Oprescu a fost netezita si prin alte mijloace. De exemplu, ierarhia din Spitalul Municipal a urcat-o rapid nu ca urmare a harului medical, ci ca urmare a casatoriei sale cu fiica directorului acestui asezamant medical. Desfacerea acestei prime casa- torii a pus in circulatie o legenda despre o anumita „orientare” a erosului lui Sorin Oprescu. O alta controversa, in fapt un scandal musamalizat de sistem, este legata de obtinerea titlului stiintific de doctorat, in baza unui dosar masluit.

  Mircea Oprescu a luat cu japca o casa in Primaverii

  Fostul general de Securitate Mircea Oprescu, tatal candidatului- frauda, ocupa abuziv un imobil in cartierul Primaverii, in ciuda faptului ca proprietarul de drept l-a castigat in instanta. Vila in cauza, situata pe strada Maxim Gorki, din Sectorul 1, a apartinut familiei Firica si a fost nationalizata spre sfarsitul anilor -50. Este vorba de o casa impozanta, cu doua etaje si 22 de camere. Astazi, casa este impar- tita in doua apartamente, in suprafata de 420 mp. Vila are o curte spatioasa. Conform traditiei comuniste, dupa nationalizare, in vila au locuit diversi lideri ai Partidului Comunist sau securisti, pentru ca acest cartier era rezervat nomenclaturii. Generalul Oprescu avea sa capete repartitie in vila din Maxim Gorki in 1972, locuinta pe care n-a fost dispus so paraseasca nici dupa revolutia din 1989. In 1994, mostenitorii familiei Firica au obtinut in instanta recunoasterea definitiva asupra dreptului de proprietate asupra imobilului respectiv. Din acel moment, intre generalul Oprescu si Elena-Firica Marinescu, mostenitoare a fostului proprietar, a inceput o lunga serie de procese. In ciuda deciziei instantelor, desi statul nu mai avea niciun drept de proprietate asupra imobilului din strada Maxim Gorki, generalul Oprescu reuses- te sa incheie, in 1995, un contract de inchiriere cu Primaria Municipiului Bucuresti, condusa la acea data de Crin Halaicu, primarie care apare in actele de inchiriere ca si „proprietar” al imobilului, in ciuda faptului ca mos- tenitorii familiei Firica castigasera in instante, de aproape un an, procesul de revendicare. Dupa opt ani de lupte inutile, abia in 2003, la sesizarea Elenei- Firica, Administratia Fondului Imobiliar a PMB admite ca a incasat ilegal chirie de la generalul Oprescu, pentru un imobil care nu-i apartinea. Culmea ipocriziei, AFI il anunta pe Mircea Oprescu despre „incetarea contractului de inchiriere” si il roaga pe fostul securist sa vina sa-i inapoieze banii perceputi drept chirie. Despre epopeea acestui imobil a scris, in 2006, si ziarul Cotidianul care a reusit performanta sa obtina si o declaratie de la general. In urma cu doi ani, generalul Oprescu declara ca este victima unei intentii netemeinice de preluare a vilei de catre persoane care nu au niciun drept asupra imobilului. Ca proba a afirmatiilor sale a fost adus un singur argument: „Luati de bun ce v-am zis, Oprescu nu minte.” De o buna perioada, generalul Oprescu locuieste in casa de „la tara” a fiului sau, Sorin Oprescu. Este vorba de o vila din localitatea Ciolpani, judetul Ilfov, la cativa kilometri langa Bucure sti. Batranul general este bolnav si ocupa unul dintre dormitoarele spatioase de la etaj. Apartamentul spatios din Maxim Gorki a ramas gol… In ziarul de maine, citit i despre conexiunile subterane de afaceri ale candidatului-fantoma Sorin Oprescu.

  Dan Barbu

 3. DACA OPRESCU NU E, NIMIC NU E.
  DACA OPRESCU NU E, ATUNCI MAI BINE NIMIC.
  OPRESCU SUNTEM NOI.
  FARA OPRESCU SUNTEM PIERDUTI.
  OPRESCU, ACUM ORI NICIODATA.
  DACA NU SUNTEM BETI, ATUNCI ALEGEM OPRESCU.
  Restul sunt baliverne. Din comentariile rautaciase ale unora, constat ca acestia au pregatire temeinica, dar asta nu duce la nimic.
  Ba din contra. Privite de la distanta, fara partinire, sunt seci, cuvinte bine aranjate, dar fara seva. Nu suna a nimic. Doar o amagire. Doar doar s-o prinde ceva de cineva. Slabe sanse sa convingi asa pe cineva. OPRESCU are priza puternica la public, asa cum e el flegmatic, si cu aer de smecher. Dar in sinea lor, oamenii cred ca joaca cinstit. Asta-i tot ce conteaza.

 4. Oprescu este un om integru de asta are nevoie Romania nu de scursuri sau de analfabeti Ex Vanghelie votati asadar OPRESCU este alt ceva .
  Ramine doar sa va convigeti merita sa incerci chear de nu vei fi printre invingatori.

 5. Ma alatur opiniei generale de al alege pe Oprescu în functia de Primar General al Capitalei, nu de alta, dar nu avem altul mai bun….este asta oare o caracteristica a clasei politice din România?……..Base a ramas dupa referendum tot din cauza de lipsa de contra oferta!
  Curios, dar cam toate legile din tara asta sunt cam asa: rau cu rau, dar mai rau fara rau….deci o varianta mai buna nu exista!
  Nu va spune nimic asa? Hai sa stam strâmb si sa gândim drept.

 6. Oprescu este un ticalos si un impostor. Nu are nicio sansa la primaria Bucurestiului.

 7. Domnule Oprescu la PD-L-ISTI cred ca BASESCU asa le-a spalat creierii incit daca BASESCU ar agresa o femeie sexual ,care se plimba pe strada in fusta scurta,cred ca si atunci PD-L-ISTIIar spune ca de vina este femeia de ce umbla cu fusta scurta in oras,mama mea a decedat in 1994 si are actiunile bagate la ,,MARMOSIM”firma lui domnul VIDEANU va vine sa credeti ca in 14 ani nu am primit nici un leu dividend iar cind m-am interesat mi sa spus ca valoarea actiunilor este de doar 130 lei.De aici si de la altii ca noi sa imbogatit VIDEANU,iar cu BLAGA el afost la vama si poate o sa vamuiasca si bucurestenii

 8. Doctorul Oprescu este cea mai buna alegere in acest moment. Are scoala, a ajutat oameni, este realmente independent, nu mai este legat de Prostanacul Geoana, de sfertodoctul Boc, de nebunul Vadim, de oierul hotzoman Becali, de derbedeul Gusa, de marlanul Basescu, de ipocritul Iliescu, de toate mizeriile ce populeaza ecranele TV. Are toate conditiile sa devina un primar bun daca va intelege sa fie apolitic. Cei din Consiliul general il vor sustine in proiecte bune pentru bucuresteni si in starpirea mafiei transpartinice. Succes Domnule viitor primar de omenie !

 9. felicitari domnule OPRESCU pentru ceia ce faceti si anume inlaturarea tuturor coruptilor din functile publice , prin acest lucru dati dovada de corectitudine in ceia ce faceti

  mult sucees in continuare

 10. inca o data felicitari ptr. dl.oprescu.avem nevoie de oameni corecti si cu o judecata limpede .sper din tot sufletul sa va fie alaturi cea mai mare parte din electorat.am sa revin.

 11. MAI BINE DOCTOR DECIT PRIMAR DECIT PRIMAR TOT DOCTOR E MAI BINE O RECOMANDARE DE UN NE SPECIALIST MEDICAL, MAI O FI CINEVA CARE ARE SPECIALITATE DE DOCTOR SI ROMINIA ARE NEVOIE DE SPECIALISTI DOCTORI NU PRIMARI SI PRESEDINTI DOCTORI SI ASA MEDICINA SA AI BANI SA TE FACI BINE DACA NU NICI POPA NU TE INGROAPA PINA LA URMA CA NU ARE UNDE SA CUMPERI TEREN DE VECI DACA NA AI AI INCURCATO SAU A INCURCATO URMASII NEDICINA MEDICINA ??.. SANATATE SI NOROC DOMNULE DOCTOR NU PRIMAR NU PRESEDINTE CA MURIM CU ZILE TOTUL ESTE FACUT CA CASTELUL DE NISIP PE MALUL MARI AS FI PUTUT SPUNE PE MALUL LACULUI CA TINE MAI MULT NOROC BUN F.D.R. MIRICA.

 12. Pacat ca romanii nu au votat un candidat independent recte Sorin Oprescu.Nu conteaza ce a fost tata,mama,unchiul etc.conteaza ca Oprescu este un om de calitate care ar fi facut mult bine in timpul mandatului sau.
  Romanii isi merita soarta,deoarece preferintele lor sunt indreptate catre oameni ca Vadim,Becali si alti asemenea “patrioti” de doi lei.

 13. domnule primar general.

  subsemnata naghy alina daniela,am ajuns la concluziaca sunt victima in continuare a comisiei de aplicare a legii 10.
  am acest dosar din anul 2004 la domnul consilier neagu rares .
  dosarul cu ne. 3647+28706 privind teren din sos.colentinanr. 2. dupa numeroase tergiversari a intrat in comisie la data de 14.07.2008
  in anul 2009 am fost contactata de un domn gabi paraschiv cu care m-am si intilnit si care vroia sa-i vind titlurile litigioase la un pret derizoriu. in final acest dosar a intrat in lucru pe data de 8.12 2010.
  va rog mult , vedeti ce se intimpla si dati-mi un raspuns oricare ar fi acesta
  .cu multumiri alina naghy.

 14. Se cam umplu tara de lichele si puslamale ! Institutiile sunt pline , pana la Cotroceni ?

  Poporul Român nu are prevăzut în Constituţie drept direct la organizarea unui referendum, printr-o petiţionare corespunzătoare (ca tip şi număr de semnături), ca o solicitare specifică, în acest sens, adresată unei instituţii de stat abilitate. Poporul Român este efectiv exclus de la acest drept, dreptul de iniţiativă a unui referendum revenind exclusiv Preşedintelui ţării, şi numai după o consultare cu Parlamentul [8]. Nu este de mirare, în acest context, că, în România, cu excepţia referendumurilor pentru validarea Constituţiei, precum şi a validării revizuirilor Constituţiei, nu s-a organizat, în perioada postrevoluţionară, decât, după 18 ani, un singur referendum (referitor la suspendarea Preşedintelui ţării, de către Parlament, dar şi acesta cu o pregătire şi o informare prealabilă necorespunzătoare a populaţiei), deşi, în aprecierea internaţională, România este percepută, pe de o parte, ca una dintre ţările cu nivelul de trai dintre cele mai scăzute, iar, pe de altă parte, ca una dintre ţările cu nivelul corupţiei dintre cele mai ridicate

  Cel mai important om din PSD a fost anihilat. Constantin Nicolescu nu este nimeni altul decat cel care aducea majoritatea capitalului in PSD, bani proveniti din talharii de terenuri, furt din banii publici si fonduri europene. Datorita faptului ca in urma alegerilor prezidentiale, resursele PSD-istilor aproape s-au pepuizat fara ca acestia sa beneficieze de putere, Nicolescu ramasase cam singura sursa sigura care putea scoate PSD-ul din hazna la alegerile din 2012. Nici pentru Iliescu sau Nastase nu s-ar fi agitat atat de mult, cat pentru acest politician (tabu) de care mai nimeni nu auzise pana in urma cu 2 zile, asa cum nici de Catalin Voicu nu auzise nimeni inainte de a fi arestat si dupa ce au aparut acele stenograme socante prin care se incerca “refacerea sistemului”. Acesta este motivul adevarat pentru care se zbat pe viata si pe moarte ca pestii pe uscat, PSD-istii nostrii dragi.

  Este arhicunoscuta preocuparea presedintelui Traian Basescu pentru personalitati feminine pe care le-a promovat, cu sarg, in cele mai inalte functii publice. Intr-un fel este de inteles daca ne gandim ca omul a fost marinar. Unele obiceiuri, cultivate indelung prin porturile lumii, se uita greu. Privita din acesta perspectiva, sustinerea domnului Basescu, manifestata fata de niste personaje de sex feminin cel putin ridicole, pare chiar logica. Asa se face ca am vazut cocotate in tot felul de functii, care mai de care mai importante, personaje feminine vag umane, cu abilitati intelectuale rudimentare si inclinatii care nu depasesc interesul manifestat intens si constant pentru haine scumpe, de firma.

  În urmă cu mulţi ani, un scandal umplea de oroare elevii şi profesorii din Craiova: un oarecare pedagog violase o elevă minoră de la Liceul „Traian Vuia” dar a si batut-o bestial cu coada de matyura . Acum, violatorul de odinioară – care, între timp a mai comis şi alte infracţiuni, cum ar fi, bunăoară evaziunea fiscală – are un nume, Gelu Vişan şi, culmea nesimţirii, este senator.

  Etc.

 15. Buna ziua domnului primar Sorin Oprescu!
  EU personal sunt mandra ca sunteti primar al capitalei.
  NU DORESC SA VA LAUD MAI MULT CA CINE STIE CE MAI CE MAI ZICE LUMEA….
  Nu va cer nimic, decat ca doresc un singur lucru..
  Pe cand un „Proiect de hotarare privind aprobarea schimbarii regimului juridic al imobilelor ANL – camine din strada Garii Catelu nr.170B din proprietate publica sau privata a unitatilor administrativ teritoriale in proprietate publica de stat prin Hotarare de Consiliu Local al sectorului 3” si transmitere catre MDRT pentru emitere HG?
  Daca ati aflat ceva cu privire la acest lucru stiind ca in sectorul 6, Bucuresti s-a aprobat schimbarea regimului juridic al blocurilor ANL si se dau la vanzare ex- Cartierul Brancusi?
  V-as ruga sa treceti pe blog daca se poate. Poate se rezolva pana de sfintele sarbatori pascale 2011 sa ne faceti si noua o bucurie ca sa le putem cumpara apartamentele si sa nu mai prelungim contractele de inchiriere stiind ca am facut doua cereri de cumparare catre primaria sectorului 3, una in 2009 si cealalta in 2010si locuim de 7 ani cu chirie.
  Pretul dupa cate am inteles este de 448 euro/mp de suprafata construita in anul 2011 mi se pare destul de mare avand in vedere ca aceste blocuri sunt de fapt camine reconstruite din confort III si nu avem balcoane.
  Eu va doresc mult succes si putere de munca sa rezolvati toate problemele din agenda dumneavoastra, PENTRU CA INTRADEVAR V-ATI IMPLICAT 100% FATA DE CEILALALTI PRIMARI.
  Va multumesc si astept un raspuns pozitiv cu privire la aceasta probleme deoarece exista legi care spun ca poti cumpara apartament ANL dupa un an chirie neintrerupta si daca ai facut cerere catre primaria de sector.

 16. buna ziua d-le primar general

  sunt o femeie modesta careia i-a decedat sotul acum 20 ani si a ramas cu 4 copii dintre care unul cu handicap.Am depus eforturi supraomenesti ca sa-i cresc si nu am cerut ajutorul la nimeni.A cum baietii sunt mari la casele lor si am ramas cu fata care este cea mai mica.Ea a terminat facultatea politehnica sectie electrotehnica,dar nu gaseste loc de munca decit ca vinzatoare caci i se cere experienta,am uitat sa spun ca are si masterul in domeniu.Va rog respectuos sa o ajuati sa-si gaseasca un loc de muncain in care sa-si puna in aplicare ce a invatat pina acum.Va rog din suflet ajutati-o

 17. Buna ziua domnule primar,
  Locuiesc in PRELUNGIREA GHENCEA,impreuna cu alte sute sau chiar mii de oameni.
  Asteptam de o vesnicie ca in secolul XXI sa avem si noi,cetateni ai unei capitale europene,apa curenta si canalizare.Nu vreau sa mai reamintesc si de strazi asfaltate ca ar fi prea mult si nu vreau sa intind coarda.
  Puteti sa ne spuneti cind,in ce secol,se vor termina lucrarile incepute de vreo 5 ani,la care s-au perindat si citeva firme.Nu sint executate nici pe un sfert si noi inotam in noroaie de cite ori ploua.Vrem doar o data ca sa nu mai speram in van.
  NU cerem decit NORMALITATE intr-o capitala in care se vopsesc trotuarele doar sa se cheltuie banii,se pun fel de fel de brizbrizuri de sarbatori,se fac piste pentru biciclete cind nu sint biciclisti,alti bani,si tot asa….
  Cind o sa fie BANI si pentru noi,care sintem tot contribuabili ai acestei capitale???

  Cu respect!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*