www.evz.ro pentru to(n)ti

site-ul se incarca ceva mai greu decit inainte de cind a fost relansat. filmul lor de prezentare m-a distrat de minune. parca e facut pt idioti care nu au intrat niciodata pe net.

“ce-ai zice de o pagina de start dedicata celor mai importante stiri ale momentului?” ne intreaba duduia din film. nuu! eu vreau o pagina de start cu anunturi date de lacatusi mecanici in cautare de slujbe in norvegia!

si inca una. ce e aia “informatie contextualizata”?? ca sa nu mai zic ca arhiva iti permite cautarea in functie de data si de cuvinte cheie. wow, numai inovatii la evz.ro.

cu un promo atit de comunist, ma intreb cum va arata ziarul…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

3 Comments

  1. Cred ca ar fi mai bine sa scoti acest filmulet de pe blog pentru ca este f enervant. De fiecare data cand se deschide pagina blogului tau porneste asta automat si este frustrant

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*