cumparaturi online mai rapide cu google checkout

am fost surpins astazi de o jucarie google pe care nu am folosit-o ba chiar am ignorat-o pina acu…

am cumparat un produs electrocasnic (ce fel suna :) ) de pe un site oarecare. atunci cind cumpar ceva caut mai intai pe bizrate, pricegrabber si am gasit si un nextag bun. gasesc pretu cel mai mic pt zip codu de miami in care stau si apoi comand produsu pe site-ul vinzatorului.

azi cind sa apas checkout imi apare pe linga cel obisnuit si un google checkout. il aleg pe asta din urma si mi e cere sa ma loghez la contu meu de google. totul e "secure" asa ca nu-mi fac griji. cum contu de google il folosesc si pt AdSense, toate datele credit cardului meu sunt deja acolo. asa ca nu tre sa mai apas decit butonu de acceptare si gata.

baietii imi zic ca daca fac asta o sa imi vina mai repede produsu pt ca google mi-a verificat deja contu, dar eu nu ii bag in seama.

toate astea se intimplau acu vo 7 ore. acu tocmai ce am primit mail ca produsu a fost expediat. wow :) si in plus pt ca am folosit google checkout nu tre sa platesc shipping. frumos din partea lor…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Trackbacks / Pingbacks

  1. google checkout discounts | adrian boioglu - tot mai sus
  2. e-bay de romania | adrian boioglu - tot mai sus
  3. Youtube: ia video, neamule… | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*