un macBook Pro mai voinic

Apple a lansat primele macBook pro pe intel core 2 duo santa rosa. wireless b, g si n ca sa te poti baza pe el si peste doi ani si pina la 4 giga RAM. 

cred ca ideea cu laptopurile ultra-portabile s-a pierdut putin pe drum, insa atractiv la noile jucarii este pretul: un macBook Pro de 17 inch ajunge la 2800 fara taxe. pai la banii astia imi iau si eu doua. 

o chstie interesanta este touchpad-ul care se misca in toate directiile. dar nici adaptorul de priza pentru avion nu e de neglijat. 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*