batalia touch-screen-urilor

Ghici cine a castigat? Un telefon de asta-vara…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Foarte tare si foarte relevant testul. Asadar nu orice smartphone dotat cu un touchscreen capacitiv poate neaparat sa rivalizeze cu un iPhone.

  2. Salut! De HTC HD2 ce parere ai ? Pe mai toate site-urile e considerat cel mai tare telefon al momentului surclasand chiar si iphone 3G S! Ar fi interesant si un review din partea ta! Multumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*