MacBook Pro si un SSD mai special

ce faci atunci cind nu ai un Mac Book Pro suficient de rapid? Well, exista mai multe solutii, dar asta mi s-a parut deosebt de interesanta si mai ales convenabila dpdv al pretului.

un SSD de 48GB pe interfata ExpressPort poate fi cumparat cu 140 dolari. imaginile spun totul…

problema e ca nu stiu cit de mult de poti baza pe ExpressPort Card. Stiu ca vei avea doua sisteme de operare si ca poti sa bootezi oricind de pe unul sau altul, asa ca riscul e mai mic, dar chiar si asa.

Oricum, performantele SSD-ului sunt impresionante.

In momentul de fata am 2 variante: fie astept un HDD de 1TB pentru MBP, fie astept (mai mult) pina cind un SSD intern de cel putin 300 GB va avea un pret acceptabil.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*