valentine’s day presents and text messages

daca blogosfera face trafic pe google spam romanesc, am zis sa le arat ce inseamna sa faci trafic pe google spam international.

ideea e simpla: pui titlu in engleza si te gasesc mai multi. ieftin si de efect. dar nu merge decit acum, in perioada sarbatorii prostiei de obicei americanesc in cauza.

aaa si daca tot veni vorba de cadouri metoda mea e simpla: ies cu fata in oras pe la magazine, ea isi alege – eu ii cumpar cadoul. asa nu mai imi tocesc creierii cu o luna inainte sa-i iau ceva iar ea e multumita ca a primit ce si-a dorit.

despre mesaje, nu e cazu sa discutam. mi se pare cel putin de prost gust sa dai cuiva un sms de genu “sa fii iubit”. daca tii cont de v’s day, ii zici iubitei/nevestei/sotului sau ce ai pe linga tine un “te iubesc” si atit…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Metoda de a face cadouri e cam in stilul lui Columbeanu. Deja nu mai e cadou ci doar ii cumperi ce isi doreste. Perechea poate ar fi mult mai multumita daca i-ai face o surpriza si sa ii si placa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*