free wifi in Bucuresti

parcurile din bucuresti au free wifi.

eugen, unul dintre cititorii boio.ro spune ca in herastrau, cismigiu, tineretului si nu numai.. poti sa te dai pe net cu iPhone-ul tau. viteza e buna si gestul e bine-venit.

oare intram in normalitate sau in … campanie electorala?

update: Adrian Blaja imi spune ca si la Iasi, in zonele Podu-Ros,Copou,Teatrul National avem free WIFI.

suntem constienti ca FREE = platit din banii cetateanului, adica de la buget

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. si in brasov..in centru, Piata Sfatului, pe la toate barurile si cafenelele este internet WIFI gratuit. la unele trebuie inainte sa iti faci un cont.

  2. Si in Timisoara avem in Piata Operei, Unirii, Iulius Mall si in toate cafenelele normale din oras. Vorbind de normalitate, in nici un oras mare din UE nu gasesti net free. Am fost vara asta si in Austria, Elvetia, Germania, etc. Nothing free, nici macar la hoteluri. Asa ca la capitolul asta cred ca stam bine. Si apropo de plati din banii nostri..si ce daca..si cat poate sa coste o conexiune decenta?…

  3. la cj nu este prin oras..adik se zvonea k este dar nu pare sa mearga nikieri…in mall si in diverse cafenele este intr-adevar, insa asta nu mai e free ( adik platit de la buget).

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*