Cit spatiu ai pe un telefon de 16GB

Tu cit spatiu liber ai pe telefon? Eu incerc sa-l tin mereu la cel putin 1.5GB liberi pentru un iPhone de 16GB. Si reusesc sa-l duc chiar pina la 3.5GB.

Pentru asta nu sincronizez decit ce am nevoie in urmatorea luna, de exemplu. Dar despre cum si ce sincronizez pe telefon o sa scriu, mai detaliat, intr-un alt post.

Ideea este ca telefonul tau de 16GB nu vine cu 16GB liberi atunci cind il cumperi. Sistemul de operare si aplicatiile default ocupa si ele destul de mult. Un grafic facut de Which arata cine sta mai bine cu spatiul. Deloc surprinzator, iPhone este pe primele locuri, iar Samsung Galaxy S4 este pe ultimul loc.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Eu din pe 5S de 16GB am 12,9 GB. Mi se pare super aiurea. Fac si astia ca si dezvoltatorii de apartamnete. Vor 800 de EUR pe un apartament de 120 de MP si cand te duci sa il vezi e masurat cu tot cu balcoane……. :) si ramai cu 100 utili care te duc tot la 1,000 eur/mp :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*