AUDIO Trupa Alternosfera și-a lansat noul album – Arhitectul din Babel – pe YouTube

Alternosfera
Alternosfera

Zece piese noi pe care fanii le așteptau de la sfârșitul lui 2018. Alternosfera a lansat astăzi noul album pe YouTube. Trupa din republica Moldova îmi place din ce în ce mai mult și noul album este foarte lucrat.

Te inviți să asculți în întregime “Arhitectul din Babel“. La o primă audiție, piesele mele preferate sunt: “Amanet” și “Unu Doi Unu Doi”.

Apropo, dacă vrei să-i vezi LIVE (și sună foarte bine LIVE), Alternosfera o să fie pe 5 iulie la Festivalul Custom Reșița, pe 13 iulie Concertul Aniversar 20 ani de la Arenele Romane (București) și pe 2 august la Out of Doors Fest din Costinești.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*