Unde găsești cel mai ieftin combustibil. Harta benzinăriilor și prețurilor din România

Alimentare la benzinărie. FOTO andreas160578
Alimentare la benzinărie. FOTO andreas160578

Sunt convins că de jucăria asta nu știe multă lume. Se cheamă Monitorul Prețurilor și deocamdată funcționează doar pentru benzinării. Pe viitor, vom vedea și prețuri la alimente.

Eu am dat de el întâmplător, atunci când verificam comunicatele transmise de Consiliul Concurenței. Da, este un produs lansat de Consiliul Concurenței care îți spune unde e cea mai apropiată benzinărie și care este prețul combustibilului.

În Constanța, așa cum știam deja, LukOil au prețurile cele mai bune, urmați de Petrom. Cel puțin la momentul publicării acestui articol. Cea mai scumpă benzină, o găsești în Constanța la OMV. Nu știu dacă prețul este mai mare și pentru că OMV mai pune în benzină aditivi sau alte chestii folositoare motorului. Eu tind să cred că acestea sunt chestiuni de marketing.

Anyway, ca să vezi care e cea mai apropiată benzinărie și ce preț are benzina sau motorina, intră pe monitorulpreturilor.info.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*