Atentie la soareci: Protect the cheese

Am astazi un joculet usor, de weekend. Misiunea ta este sa aperi provizia de branza. Poti sa faci asta de unul singur, sau cu un prieten pe ecranul generos al iPad-ului.

Protect the Cheese” pentru iPad este aplicatia pe care poti sa o castigi cu un simplu tweet si un comentariu pe boio.ro.

boio.ro pune la bataie trei promo-coduri pentru aceasta aplicatie. Pasii catre castig sunt la fel de usori ca de fiecare data pe boio.ro:

1. Urmareste @boioglu pe twitter.

2. Trimite un tweet cu mesajul: “RT @boioglu Castiga “Protect the Cheese” pe boio.ro http://is.gd/iWQGn “.

3. Lasa un comentariu cu link-ul catre Tweet (nu catre pagina ta de twitter, ci catre tweet-ul respectiv).

Atunci cind te lupti cu rozatoarele sau cu alti cititoti boio.ro trebuie sa fii rapid! Primele 3 comentarii castiga.

update: castigatorii si-au primit codurile. Stai aproape de boio.ro. Avem o gramada de concursuri in pregatire.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*