“Shrek the third” pe toate gardurile

shrek the third the gamede ce cred creativii ca un produs va avea succes mai mare daca va fi prezentat de un personaj animat? de vo doua saptamani televiziunile americane difuzeaza in prostie de reclame cu personaje din "shrek the third". bineinteles ca apar mai mult shrek, magarusul si ocazional omu de turta dulce.

cu ocazia asta am aflat de ce e shrek obez: pentru ca maninca de la mc donald's si bea sierra mist (o bautura asemanatoare sprite)

in plus, astazi la cumparaturi am dat peste perna shrek, bomboanele m&m shrek si bineinteles jocu de pc "shrek the third".

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*