microsoft nu doarme

cu atita google, iPhone sau Apple in general, Microsoft a devenit destul de mic. lansarea Vista a trecut foarte repede si noul sistem de operare nu pare sa fie prea bagat in seama de lume. 

ca sa arate ca nu nu doarme de tot microsoft a facut doua mutari importante. una de imagine si alta…de natura mai tehnica.

in primu rind a dat 6 miliarde dolari pe o companie din domeniu advertising-ului (Aquantive). trebuia sa se intimple ceva in sensu asta dupa ce Google le-a luat de sub nas ceva la care rivneau demult: Doubleclick.

pe de alta parte microsoft a lansat o jucarie de tip web mashup builder. popfly ii va ajuta pe cei mai putin experminetati intr-ale gadget-urilor si paginilor web sa creeze chiar daca nu stiu php sau alte cele…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*