asus eee pc ne da XP

… la acelasi pret ca si linux. adik oarecum gratis. baietzii de la asus au acceptat sa suporte pretul licentei. sau cel putin asa suntem facuti noi sa credem.

asta pt ca de cind a fost lansat primul asus eee pc pretul componentelor a scazut suficient de mult ca sa acopere pretul destu de scazut, acum, al unei licente de xp.

daca eee pc poate sa ruleze XP asta nu il face un computer mai bun. spatiul inca f redus al hardului si lipsa unui media drive e tot o mare problema. care nu poate fi depasita nici chiar cu xp preinstalat…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Am pus XP pe eee pc-ul din casa si merge super (cu cateva mici optimizari) pentru aplicatii office si browsing. Abia astept sa apara si la noi varianta cu ecranul de 9″.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*