Aspiratorul LG și un test ciudat

LG a lansat un aspirator fără fir. Pentru a-l testa și pentru a demonstra că are putere mare, l-au pus în spatele unei sportive și au trimis-o să urce pe o clădire.

Clipul e interesant, dar mă așteptam ca la final să o văd cum face și curățenie cu aspiratoarele în camera de la ultimul etaj…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. se vede ca nu te pricepi….. le pui pe marginea ferestrei ca sa scaneze camera (sistemul tango de la ggle) si apoi aspira singure ….urca pe pereti ….. prind si muste…. ce mai fac detoate…..doar nu produc curent ….ca ala e jobul lui orange…..

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*