Tehnologia dintr-o mașină de poliție americană

Totul pare învechit și foarte uzat, dar sunt câteva chestii interesante în video. Sunt curios cum arată un clip similar într-o mașină de poliție din România.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. pe cat pui pariu ca a noastra e mai scumpa ? golanul tunat ptr politie e 65.000 euro
    strict ca idee … am inteles ca dupa atacul sa ii zicem esuat la bank of america echipajele poarta in masina si un m16. eu nu l-am vazut….printre echipamente.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*