Articolul tau pe boio.ro

hai sa ne jucam putin. Daca ai avea ocazia sa alegi subiectul unui articol de pe boio.ro, ce ai vrea sa vezi?

Poate te intereseaza un tutorial pentru iPhone, sau o solutie pentru Mac OS X , poate ca tanjesti dupa un review bun pentru un anume produs sau vrei sa afli ceva despre viata in SUA. Articolul tau ideal poate sa apara pe boio.ro!

vino cu propuneri, mai jos – in comentarii, sau sustinele pe cele propuse de altii. Cele mai bune idei isi vor face loc in boio.ro, iar cititorul care le-a propus isi va vedea visul implinit.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

10 Comments

 1. eu zic ca ar trebui sa incerci ustream(cydia)…are functie de stream live si record,care in “contact” cu internet urca imediat ce a filmat…si sa ne arati si noua cum este viata prin SUA

 2. Cred ca ar trebui sa scrii cum ai ajuns in SUA si alte asemenea amanunte , pentru ca eu cred ca esti un om care nu incearca sa vina cu povesti despre SUA .
  Multa lume ar fi interesata cum se traieste si munceste in SUA , pentru ca foarte multi isi imagineaza ca SUA este o tara pe unde umbla cainii cu covrigi in coada , inspirati fiind de filmele americane .

 3. Excelenta idee, felicitari!
  De multe ori m-am aflat in postura de a vrea sa iti recomand un topic, dar de fiecare data am dat inapoi din motive diferite.

 4. iphone OS 3.0 ce ti-ar place sa aibe in plus? cu siguranta va avea ceva mai important altfel nu il lansau ca 3.0, pute-a simplu sa fie 2.2.2 sau care ar fi fost..

 5. uite o stire ce pe mine m-a impresionat foarte mult, lamborghini insecta, concept realizat de un roman! dupa parerea mea e cel mai reusit lamborghini, insecta si reventon.. “roman” pentru mai putin pana pleaca intr-o tara ce ii poate oferi un trai mai bun, cum fac romanii la care le merge trotineta, tu sti mai bine asta, esti unu dintre ei :P

 6. Am descoperit intamplator acest link si credeti-ma ca acum, 2 ore mai tarziu, inca procesez si ma minunez de acest “al 6 lea simt”
  http://www.youtube.com/watch?v=lwr-xnSoY3s
  In ceea ce priveste exemplul cu hartia igienica, mi se pare groaznic, dar ziarul modern si sau reviewul cartii sunt grozave.

  Ceea ce mi-a atras atentia in mod deosebit este faptul ca aceasta tehnologie, aparent mult mai ieftina si mai accesibila, incorporeaza alte tehnologii inimaginabil de scumpe, create de mari companii precum Microsoft sau Amazon.
  Si ca un bonus, va pot recomanda asta:

1 Trackback / Pingback

 1. ce vrei sa scriu pe twitter? | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*