iPhone beta isi face aparitia

am un coleg care mi-a spus o istorie fantastica. prin 2006 era in california. tipul e cintaret si un client care l-a auzit intr-un bar a vrut sa-i faca un cadou: o jucarie care arata ca un telefon imens, fara butoane. l-a bagat in buzunar si l-a tinut in casa degeaba.

un an mai tarziu a vazut reclamele la TV. era un iPhone. il are si acum. aparatul are 4GB, ecranul crapat (pt ca el l-a scapat pe jos) si un serial number care nu exista oficial.

m-a amuzat astazi o poveste cu 2 astfel de iPhone-uri beta care au aparut la vanzare pe ebay. telefoanele au un sistem de operare primitiv. pozele spun totul. astfel de jucarii vor valora o avere peste 5 ani.

apropo, nu-i asa ca te bucuri ca sistemul de operare al iPhone nu a ramas ca si cel din poze? : ) primele modele de iPhone aveau totusi baterie detasabila. asta chiar era buna…

mai multe imagini aici

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. Vad ca a disparut subit licitatia. Cand m-am uitat dupa-amiaza era pe la 1600$ iar acum vad ca a scos-o. Poate afli ceva si ne spui si noua de ce a disparut ;) Bafta!

  2. As many people predicted, Apple has contacted eBay to have the auction closed, and youtube to have the video removed. However the video has be reposted on youtube as well as other sites, so you can probably still find it to check it out.

    Acelasi video re-upped : http://www.youtube.com/watch?v=OjAmFkbX9RM

    De ce le-ar fi frica incat sa recurga la metodele astea ?

  3. Din poze se vede ca este telefon din generatia a II-a. Cum poate un iPhone 3G sa aiba o versiune de soft asa de veche? Daca era din prima generatie mai credeam.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*