Arta oualor incondeiate de la Ciocanesti

Romania se remarca din nou pe plan international prin ceva frumos. Sigur, noi stim de asta de ani de zile. Occidentul ne descopera abia acum, iar cuvintele de lauda vin din toate partile.

“Ornamental eggs are a signature craft of Eastern Europe. The jeweled Fabergé versions once coveted by the Russian nobility are really just a high-end take on a humbler, older, and perhaps even more remarkable Easter tradition.”

Acest video a fost postat in urma cu doi ani, dar acum traieste a doua glorie.

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*