apple se retrage de la Macworld

stirea zilei este anuntul apple conform caruia nu va mai participa la Macworld dupa editia din ianuarie 2009. in plus, steve jobs va renunta la prezentarile bine-cunoscute in favoarea unui subaltern.

asa, si?

ne-am obisnit ca apple sa faca anunturi de produse noi la anumite date. oamenii s-au saturat probabil de criticile venite din diferite parti pentru ca jucariile erau incomplete sau cu bug-uri asa ca le vor anunta atunci cind vor. nimic mai simplu.

iar povestea cu steve jobs care nu va mai da anunturile bomba.. well, omu e bolnav si nu putea sa fie 100 ani in frunte unei companii. asta nu inseamna ca nu va superviza felul in care arata/se misca jucariile apple.

pina una-alta, in ianuarie vom avea un MacMini, poate un macPro nou si sper ca si un time capsule redesenat.

erata: stirea zilei e aia cu deblocarea iPhone 3G

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Zvonul ca Steve Jobs e bolnav si pe moarte a fost lansat de fapt de unul de 16 ani din Anglia, care acum e cercetat penal pentru ca a afectat actiunile Apple. Nu stiu sigur de partea cui e adevarul, dar e posibil ca Steve Jobs sa fie ok.

  2. Motivul oficial pentru retragerea de la Macworld nu sunt probleme de sanatate ale lui Steve Jobs ci schimbarea strategiei de marketing (macnn.com). Poate si criza economica a contribuit la decizia asta (si Adobe s-a retras de la Macworld). Este clar acum ca evenimentul o ia pe urmele lui E3.

    Legat de Steve Jobs, daca are intr-adevar probleme de sanatate si nu poate participa la MacWorld, nu vad cum ar putea superviza compania asa cum sustii tu. Daca nu poate sa reziste 2 ore in picioare pentru o prezentare, cum poate conduce o companie?

    Si nu cred ca lucrurile ar fi asa de simple daca s-ar retrage asa cum sugerezi. Steve Jobs este mai mult decat CEO Apple. Este omul care a imprimat filozofia companiei si care a conceput si produs Mac OS X, iPod si iPhone (practic toate produsele pe care le vinde Apple in prezent).

    In august cand au aparut din nou zvonuri legate de problemele lui de sanatate, actiunile s-au prabusit cu 25%. Asta spune totul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*