flash pe iPhone. partea x-shpea

lipsa flash pe iPhone este una dintre chestiile care a generat episoade muulte pe boio.ro. si nu atit lipsa cit aparitia Flash sau a unei metode de a vedea flash in safari.

de data asta nu se spune ca vom avea din nou un plugin care odata folosit in safari va face ca paginile cu animatii in flash sau video-urile online sa poata fi vazute.

iMobile CInema vine saptamana asta si va fi compatibil cu toate versiunile de firmware existente. ‘om trai si ‘om vedea…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*