Apple schimba gratuit incarcatoarele de iPhone

Incarcatoarele cu stecher european pot sa se supraincalzeasca si au un risc de siguranta, spune Apple, asa ca persoanele care au o astfel de jucarie sunt indemnate sa le schimbe in mod gratuit.

Siguranţa clientului este întotdeauna o prioritate deosebită pentru Apple şi am decis în mod voluntar să schimbăm gratuit fiecare adaptor de alimentare afectat cu un adaptor reproiectat nou. Încurajăm clienţii să schimbe orice adaptor afectat cu unul nou cât mai curând posibil utilizând procesul de schimbare de mai jos.

Notă: alte adaptoare de alimentare USB 5 W Apple nu fac obiectul acestui program.

Identificarea adaptorului

Examinează eticheta de pe adaptor şi compar-o cu imaginile evidenţiate cu roşu de mai jos. Identificarea unui adaptor afectat se face după numărul de model şi culoarea literelor “CE”.

Un adaptor afectat are pe etichetă “Model A1300” şi literele “CE” de culoare gri uniformă. Dacă ai un adaptor afectat, nu îl mai folosi şi schimbă-l cu unul nou. Până la primirea unui adaptor înlocuitor, îţi poţi încărca dispozitivul iPhone prin cablul USB conectat la computer.

Un adaptor reproiectat are pe etichetă “Model A1400” şi literele “CE” evidenţiate cu gri. Nu trebuie să schimbi adaptorul.

Procesul de schimbare incepe pe 18 iunie 2014 si tu vei putea sa obtii un incarcator nou de la un operator GSM sau de la un Furnizor de Servicii autorizat Apple.

Compania spune ca NU trebuie sa platesti pentru un incarcator nou. Daca ti se cer bani, suna la Apple Romania – 0800 894847 (numar de telefon gratuit, apelabil din Romtelecom).

LE: Ca sa fie clar. Programe similare au loc in mai multe tari din Europa. Teoretic, poti sa schimbi incarcatorul in orice tara care are un astfel de tip de priza.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*