Feedly a murit. Traiasca Feedly!

Daca nu stiai, astazi Feedly si Evernote au cazut de tot. Developerii spun ca hackerii le-au atacat printr-un DDOS si au cerut bani pentru a opri atacul.

2:04am PST – Criminals are attacking feedly with a distributed denial of service attack (DDoS). The attacker is trying to extort us money to make it stop. We refused to give in and are working with our network providers to mitigate the attack as best as we can.

We are working in parallel with other victims of the same group and with law enforcement.

Destul de murdar.

Cu Evernote nu prea ma impac, dar Feedly este motorul din spatele Reeder si tot ceea ce citesc eu prin RSS, asa ca o astfel de cadere a insemnat ca Feedly nu mai mergea. Ce faci in cazul asta?

Pai… poti sa intri pe site-uri si sa vezi stirile care te intereseaza… ca in 1999.

Doar ca eu am atit de multe site-uri pe care le citesc prin Reeder ca nici nu mai stiu care sunt. Ok, exagerez. 50% din ele le gaseam imediat, dar e prea mare bataia de cap.

Reeder te lasa sa importi feed-urile manual, daca vrei, doar ca eu nu aveam un opml cu feed-urile mele pentru ca nu m-am gandit ca o sa cada vreodata Feedly.

Mare greseala!

Anyway, dupa aproximativ 12 ore Feedly si-a revenit si dupa ce m-am asigurat ca merge am mers direct la meniul ala cu 3 puncte din stanga jos – Organize – Save as OPML.

Acum am un back-up in cazul in care istoria se repeta.

PS. Mai grav e cind nu ai ce sa faci atunci cind Feedly e la pamant. Eu am vazut filme si back-up-uri pe computer.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. La ora asta, putin peste ora 18, nu functioneaza din nou.Voi aveti aceleasi probleme?

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Feedly atacat în 3 rânduri prin DDoS - iSay.ro
  2. Back-up pentru serviciile din cloud | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*