“Apple said YES”

Asta e povestioara zilei :)

Un proaspat proprietar de iPad 2 l-a returnat la magazin cu un post-it pe el care scria “Wife said NO”.

Angajatii Apple ocupat cu rezolvarea problemelor tehnice ale noului device s-au amuzat. Povestea a ajuns mai sus, la doi vice-presedinti care s-au gandit la amaraciunea omului…

A doua zi, clientul s-a trezit cu un nou iPad la usa. De data asta era unul gratuit si avea pe el un Post-it care spunea “Apple said YES”.

de aici, via.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

13 Comments

 1. Deci în loc să duc laptop-ul ars la iStyle şi să le explic ce are mai bine lăsam cutia cu un bilet “I say NO” şi peste câtva timp găseam un laptop nou în faţa uşii :)
  Ce aş vrea să dau timpul înapoi…

 2. Eu nu inteleg o chestie .

  Acel om avea deja un iPad2 da ? … Acesta a returnat iPad-ul cu post-it pe el care scria “Wife said NO”. Deci el ramasese fara iPad , adica si-a primit bani inapoi ?! ; Si dupa ce si-a primit bani inapoi apple ia trimis un nou iPad2 ..

  Sunt confuz…

 3. @ Morosanu
  Ai inteles bine pana la urma ce o fii asa greu de crezut
  Ptr apple e pur si simplu marketing si genial in acelasi timp !!
  Super idee…..

 4. My wife also said NO to my all Apple products that I bought … could Apple give’em all to me for free and say YES??? :))

 5. S-au gandit tare bine vice- presedintii. E buna metoda lor.. Iti aduce un zambet pe buze:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*