apple pregateste jucarii noi

asta stim si speram cu totii. de dat asta insa, semnele sunt mai evidente decit de obicei.

prima data a fost anuntarea 10.5.7 care va fi un ultim update important pentru Leopard. El va aduce suport pentru procesoare puternice de la Intel si alte amanunte tehnice in care nu intram acum. Trecem repede peste pozele photoshopate sau nu si mai ales peste video cu noul Mac Mini.

Semnele importante sunt legate de disparitia stocului actual si de fortarea vanzarii de produse. In ultimele zile am vazut macBook Pro din seria veche scos pe masele din Apple Store la loc de cinste. Daca asta nu e nimic, atunci ce zici de iMac in stocuri reduse? Cireasea de pe tort este reducerea fenomenala pentru Time Capsule. Pretul cu 112 dolari mai mic decit cel original (pt un Time Capsule nou) nu e o coinicidenta. Daca un mare retailer precum Amazon vrea sa scape de marfa, poate ca are motive…

Pina ieri, era mai ieftin sa cumperi un Time Capsule la mina a doua.

Asadar asteptam cu siguranta desktop-uri. Snow Leopard trebuie sa vina ca si free update pe noile jucarii. Este in obiceiul Apple sa faca astfel de gesturi asa ca un iMac, MacMini sau poate chiar un Mac Pro trebuie sa iasa pe piata inainte de urmatorul sistem de operare. sau cel putin in aceeasi zi.

OK, Apple acum vreau si un Time Capsule de 2TB.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. 24 Martie | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*