radio romanesc pe net

uit de fiecare data sa intru pe site-urile posturilor de radio romanesti. si uite asa raman pe dinafara pentru 6 luni in ceea ce priveste muzica romaneasca.

azi am ascultat kiss fm dupa muult timp si am simtit din nou gustul. ce e la moda acum pe radio?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

 1. radio ZU rupe norma la ora actuala, sa asculti dimineata intre 08-12 farsele lui buzdugan si morar. mai ales aroganta zile, aia e bestiala!
  servus

 2. nu prea ascult kiss… doar zu si vibe, la zu imi plac farsele lui buzdugan si la vibe fm… well, imi place muzica house ;d

 3. Ce e nou? Pai aproape toate posturile dau bani, genul daca ne asculti cele 10 melodii pe care le repetam la nesfarsit iti dam 100, 200, 300 de euro. Merita amintita nebunia sunetului secret de la europafm, premiul a ajuns pe la 13000-14000 de euro, nimeni nu ghiceste partaiala lor, indiciile sunt niste generalitati fara mare noima…
  Prezentatorii sunt in mare parte insipizi, fara a transmite ceva publicului in afara de cuvinte fara rost.
  Ingramadeala posturilor de a face o emisiune matinala mai altfel decat a concurentei se transforma pe alocuri in vulgar, mitocanii.
  Ce e nou? Nimic interesant…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*