Google My World – Second…second life?

google se pregateste de zor sa lanseze in secret un proiect despre care se va scurge multa cerneala si multe …litere pe bloguri: Google My World. un fel de lume virtuala cu aroma de google.

diferenta dintre My world si Second life este ca prima este sustinuta puternic de google. si cum gigantul internetului are cite o informatie despre fiecare, restul va fi o joaca…

zvonurile au aparut dupa ce baietii de la google s-au dus pe la universitatile americane sa caute cobai dispusi sa participe la proiectul pilot. numai ca primele lor chestionare au ajuns pe net. aici si aici sunt asa-zisele dovezi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*